Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі підвели підсумки Пілотного проєкту з фінансової грамотності

Створено: 2024-06-27 13:55:39Оновлено: 2024-06-27 13:57:51

Освітяни міста провели підсумкову конференцію з пілотування в Кривому Розі Національного проєкту «Клуби фінансової грамотності 2.0».

Завдяки співпраці з державною установою Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та банком ПУМБ протягом 10 місяців ми провели навчання 120 учнів криворізьких ліцеїв. Молодь отримала сучасні знання з фінансів, в т.ч. як ефективно заробляти та використовувати кошти. Важливо, що до навчання ми також залучили і педагогів цих ліцеїв та батьків учнів.

Ефективність проєкту підтверджує той факт, що саме юні криворіжці представляли цього року Україну на Міжнародному турнірі з фінансової грамотності, який проходив в Відні. Наші взяли друге командне місце та стали переможцями у двох номінаціях «Кращий за професією»!!!

Наступного року плануємо продовжити навчати молодь основам фінансів, а також як розпочинати та вести власну справу. Додамо до цього і можливість отримати гранти.

ДАЄМО КРИЛА ДІТЯМ!!!

27 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради