Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Розвиток Кривого Рогу: на підтримку закладів освіти та сферу ЖКХ з міського бюджету додатково спрямують 19 млн грн

Створено: 2021-05-27 13:34:47Оновлено: 2021-05-27 13:36:32

Навіть в умовах обмеженого фінансового ресурсу, що зумовлено пандемією коронавірусу, міська влада знаходить можливість для того, щоб розвивати та підтримувати ключові галузі. Завдяки економії та перерозподілу коштів у травні місто отримало можливість перенаправити 19 млн грн на ремонти закладів освіти, вдосконалення міських електронних ресурсів, благоустрій, ремонт ліфтів та інші сфери комунального господарства.

Директор департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак сказала: «Ми продовжуємо розбудову системи безпеки у наших навчальних закладах і виділили кошти, в тому числі, для обліку відвідування і харчування учнів. Також, кошти направляємо на проєктну документацію на капремонт санітарно-технічних приміщень школи № 110 та створення зручних умов для відвідувачів з обмеженими можливостями у Палаці водних видів спорту».

Місто підтримує комунальне підприємство «Фармація», що виконує низку важливих соціальних проєктів. Зокрема, забезпечує медикаментами жителів віддалених районів Кривого Рогу, займається виготовленням ліків, реалізовує  проєкт «Доступні ліки. Тому, 1 млн грн буде направлено на забезпечення діяльності  КП «Фармація».

У Кривому Розі, в рамках програми модернізації ліфтів в 2021 році відремонтують понад 100 ліфтів. Крім того, плануючи роботу у цьому напрямку, на травневій сесії виділено 4,5 млн грн (це - зекономлені кошти після проведення процедур закупівель по капітальному ремонту ліфтів) на виготовлення проєктів та експертизу ще 115 ліфтів та виготовлення проєкту з капремонту аварійного будинку по вулиці С. Перовської.

Цьогоріч стартував проєкт мера Костянтина Павлова з благоустрою мікрорайону 4-Зарічний і для реалізації чергового етапу - встановлення нових та ремонт існуючих дитячих майданчиків – з міського бюджету спрямують 300 тис грн.

27 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради