Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА МОБІЛЬНА» У МОДУЛЬНОМУ МІСТЕЧКУ

Створено: 2019-05-27 16:45:34Оновлено: 2019-05-27 16:49:26

Одне із  головних завдань міського голови Юрія Григоровича Вілкула, яке реалізують фахівці ЦНАПу «Віза» - це забезпечення комфортних  доступних  умов для отримання послуг влади для всіх без винятку споживачів Кривого Рогу. Саме для виконання цього завдання у місті з грудня  2017 року функціонує проект міського голови «ВІЗА МОБІЛЬНА».

Сьогодні, 27.05.2019,  Мобільний офіс муніципальних послуг, за заявкою голови квартального комітету Риженкова Л.С., працював для «нових криворіжців» у Модульному містечку для внутрішньо переміщених осіб.

За заявками мешканців Модульного містечка, в Мобільному офісі здійснювала особистий прийом громадян керуюча справами виконкому райради  Окунєва М.І. Крім адміністратора, державного реєстратора виконкому міськради, фахівців з питань реєстрації місця проживання громадян, управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради у його роботі взяли участь працівники Полку  патрульної поліції в місті Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції національної поліції України, КП «САНСЕРВІС».

Основні питання, по яких зверталися до фахівців виїзної «бригади» - це оформлення соціальних виплат, субсидій «новим криворіжцям», багатодітним матерям, консультації з питань оформлення біометричних  паспортів у вигляді ID-карток, отримання довідок про реєстрацію місця проживання. В цей день послугами Мобільної «Візи» скористалися  49 замовників.

ВАШ ЦЕНТР «ВІЗА»- «ПРОСТО. ДОСТУПНО. ЯКІСНО»

 

Для   того,    щоб     скористатися      послугами      «ВІЗИ МОБІЛЬНОЇ»      потрібно   звернутися на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459.

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];

       https://viza.kr.gov.ua

27 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради