Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про участь Інгульчан в державній програмі «Прихисток»

Створено: 2022-04-27 15:52:38Оновлено: 2022-04-27 16:16:23

 

Про участь  Інгульчан в державній програмі «Прихисток»

Соціальна програма «Прихисток» розширює географію у м.Кривому Розі.

Сьогодні за дорученням секретаря міської ради – в.о. міського голови Юрія Вілкула здійснено виїзд команди фахівців у житловий масив Інгулець, для прийому заяв мешканців цього району для оформлення компенсації витрат на комунальні послуги власникам житла, які безкоштовно допомагають співвітчизникам з проживанням.

Прийом та консультування вели фахівці департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому міськради, управління праці та соціального захисту населення виконкому Інгулецької районної у місті ради, їм допомагали адміністратори Центру «Віза».

Слід відзначити, що зазначена послуга користується неабияким попитом серед криворіжців. Тільки за сьогоднішній день обслужено близько 50 інгульчан – власників житлових приміщен. А всього до виконкому міської ради вже подано близько 300 заяв.

Отже, нагадуємо, що потрібно для оформлення компенсації власнику житла, який безоплатно розмістив внутрішньо переміщених осіб:

v    унести відомості щодо приміщень приватного житлового фонду, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб у місті Кривому Розі, до вебресурсу «Прихисток»;

v    не пізніше наступного робочого дня з дня розміщення ВПО,  а також у день припинення розміщення переселенців або зміни їх кількості подати заяву до представника департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому міськради;

v    не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця подати заяву до представника департаменту соціальної політики виконкому міськради на призначення компенсації.

Заяви приймаються у приміщенні Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1, робочі місця №46 та №47) з понеділка до п’ятниці, з 8.00 до 15.30 (технічна перерва з 12.30 до 13.00) без попереднього запису.

Для зручності криворіжців бланки заяв розміщено на вебпорталі Центру «Віза» на вкладці «Послуги» або на сайті «Контакт-центру» в розділі «Прихисток»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

27 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради