Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

О. Вілкул: Відсьогодні у Кривому Розі проїзд у комунальному транспорті безкоштовний не лише для мешканців міста, а й для усіх - в тому числі військових, переселенців, жителів Криворізького району

Створено: 2022-04-27 11:30:01Оновлено: 2022-04-27 11:59:42

Як повідомив начальник  Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, таке рішення було одноголосно підтримане депутатами Криворізької міськради на черговій сесії міськради.

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підкреслив: «Вже більше двох місяців наші військові мужньо тримають оборону Кривого Рогу. Так, у нас кожного дня лунають сигнали повітряної тривоги, однак завдяки героїзму та відвазі наших захисників місто та його мешканці мають можливість нормально, з урахуванням вимог воєнного часу, жити, ходити на роботу. Стабільно працює вся інфраструктура, у тому числі і комунальний транспорт.

Військова адміністрація міста надає всю необхідну підтримку нашим частинам - від спецзасобів, техніки, бронежилетів, форми, будматеріалів до оргтехніки. Сьогодні на сесії прийнято рішення про безкоштовний проїзд у муніципальних тролейбусах, трамваях та автобусах не лише для мешканців міста, а й для усіх -  в тому числі військових, переселенців, жителів Криворізького району. Важливе воно для переселенців, адже люди приїздять до нас з окупованих територій не завжди навіть маючи при собі речі першої необхідності. Тому, там де можемо – допомагаємо людям у цей час військових випробувань».

Комунальні тролейбуси, трамваї, автобуси, швидкісний виходять на маршрути з 05.00 години ранку до 23.00 години. Приватні перевізники працюють з 06.00 до 20.00. Зі зрозумілих причин, автобусів і маршруток працює зараз значно менше.

Нагадаємо, що з 1 травня 2021 року жителі Кривого Рогу безкоштовно користуються громадським транспортом з Карткою криворіжця.

27 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради