Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі в 2012 році буде виконано 93 пункти Стратегічного плану розвитку міста до 2015 року

Створено: 2012-04-27 11:58:14Оновлено:

Рішенням міської ради від 25 квітня 2012 року Стратегічний план соціально-економічного розвитку міста до 2015 року, який було прийнято минулого року, було доповнено і відкореговано. Про це розповів під час традиційної прес-конференції міський голова Юрій Вілкул.

«Така робота велася упродовж трьох місяців спільно з фахівцями виконкому, депутатами, представниками проекту канадських муніципалітетів «Економічний розвиток міст України». У результаті ми розширили і скоректували план дій в рамках Стратегії, який і був сьогодні прийнятий депутатами», - повідомив Юрій Григорович Вілкул. За кожним стратегічним напрямом розроблені проектні листи з чітким графіком виконання кожного пункту. Лише перший стратегічний напрям – Місто здорового довкілля і енергозбереження – містить 148 позицій. Відповідно до кожної позиції складений календарний план, визначені відповідальні особи, виконуючі та контролюючі організації.

Міський голова наголосив, що виконання програм міська влада не відкладає на потім. «Як я вже говорив, перший напрям включає 148 пунктів, з яких 8 ми вже виконали. А в цілому 93 будуть виконані в 2012 році. Приблизно така ж картина спостерігається і по іншим стратегічним напрямам розвитку міста», - відзначив Юрій Григорович Вілкул. Таким чином, на сьогоднішній день місто має не просто Стратегію «на папері», а конкретний план дій, що вже реалізовується на практиці. І найголовніше – він направлений не просто на розвиток міста як якоїсь адміністративної одиниці, а на поліпшення умов проживання в ньому всіх криворіжців.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради