Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Текст привітання Почесного Громадянина міста Кривого Рогу Каруци Жоржа Андрійовича

Створено: 2023-12-26 11:14:22Оновлено: 2023-12-26 11:21:46

Сьогодні відзначає День народження

Почесний Громадянин міста Кривого Рогу Каруца Жорж Андрійович

Шановний Жорже Андрійовичу!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження!

Ви – людина щасливої долі, бо маєте  улюблену справу – спорт, якому натхненно служите все життя. Свого часу успішно оволоділи багатьма видами спорту, але найулюбленішим стала легка атлетика. Ви відбулися в різних видах діяльності: стали відомим спортсменом, неперевершеним тренером-професіоналом, знаним педагогом. Підготували та виховали більше 40 чемпіонів України, багато з яких увійшли до Національної збірної України. Розробили власну систему спортивних тренувань, учите своїх вихованців не лише спорту, а й закладаєте в них найвищі духовні людські цінності, активно пропагуєте здоровий спосіб життя серед криворіжців, чим здобули великий авторитет не лише серед спортсменів, учнів, колег і однодумців, а й серед містян. За час багаторічної спортивної діяльності Ви зробили вагомий унесок у розвиток  фізкультури й спорту міста, очолюєте Криворізьку міську федерацію з легкої атлетики. За високі спортивні й тренерські досягнення отримали почесні звання «Заслужений учитель України», «Заслужений тренер України», а також відзначені найвищими нагородами нашого міста.

Шануємо і поважаємо Вас не лише як   професіонала своєї справи, а й як порядну, відповідальну, щиру та доброзичливу людину,  патріота Кривого Рогу. Багато Ваших вихованців захищають зараз суверенітет і незалежність України в найгарячіших місцях на фронті. Віримо в Перемогу України та підтримуємо сильний дух криворіжців через спорт!  

Міцного Вам здоров’я,  невичерпної енергії, щастя і добра, родинного затишку й тепла!   

Секретар міської ради –
виконуючий обов’язки
Криворізького міського голови                                                  Юрій ВІЛКУЛ


 

 

 

 

26 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради