Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ОТРИМАТИ АРХІВНУ ДОВІДКУ? ЛЕГКО. У ЦЕНТРІ «ВІЗА»

Створено: 2023-12-26 16:21:22Оновлено: 2023-12-26 16:23:51

Коли підходить час виходу на пенсію у громадян виникає потреба в отриманні досить затребуваної послуги-отримання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів, яка надається   архівним відділом виконкому Криворізької міської ради.

Звернутися за отриманням даної послуги можна як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до територіальних підрозділів з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 15.30 (технічна перерва з 12.30 до 13.00),обов’язково з урахуванням попереднього запису, за наступними адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1
  • Тернівський район: вул. Короленка, 1А
  • Покровський район: вул. Шурупова, 2
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровськешосе, 11
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44
  • Інгулецький район: пр-тПівденний, 1; вул. Гірників, 19

Для отримання довідки необхідно подати заяву встановленого зразка (бланк та зразок заповнення заяви розміщено на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі: (Послуги/ Архівні послуги/ послуга №12-01).

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу, у тому числі копію документу з відображенням інформації в електронному вигляді, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки отриманого з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія», а також копія трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі ї ї втрати.

У разі подання заяви представником, додатково подається примірник оригіналу документа, що засвідчує його повноваження. Строк надання публічної послуги до 30 календарних днів.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його   в   GooglePlay   за   посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

26 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради