Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міський голова Юрій Вілкул привітав ингульчан з 55–річчям району

Створено: 2017-12-26 10:47:14Оновлено: 2017-12-26 10:49:06

На святі в Палаці культури Північного ГЗК міський голова вручив нагороди та грамоти інгульчанам, які своєю працею, енергією зробили внесок у розвиток і процвітання рідного району.

«Інгулецький район по праву вважається в Україні лідером з впровадження нових технологій та розробок в гірничо-збагачувальній промисловості. Ваш район – Південні ворота Криворіжжя. Кожен з вас своєю працею і конкретними справами робить свій район і наше місто ще більш затишним, красивим і упорядкованим. Попереду у нас ще не один проект. Я впевнений, що ми ще багато чого зробимо на благо Кривого Рогу і криворіжців!», - підкреслив Юрій Вілкул.

За останні роки район дуже змінився, став комфортнішим  і затишнішим. «Оновлюються фасади будинків, асфальтуются дороги, укладається нова тротуарна плитка, встановлюється енергозберігаюче світлодіодне освітлення, впорядковують парки, сквери, облаштовуються нові зони відпочинку», - сказала голова районної ветеранської організації Зоя Цуркан.

Основний промисловий потенціал Інгулецького району становлять понад 50 промислових і будівельних підприємств. Разом з тим, район можна назвати рекордсменом з проведення різних культурних фестивалів, конкурсів і турнірів. «Для нашого району цей день особливий. Дружною, міцною і єдиною сім'єю тут  живе і  працює понад 62 тисяч криворіжців, які своєю працею змінюють рідне місто кращим»,- сказав голова Інгулецького району Євген Рижков.

До дня народження району кращі творчі колективи подарували гостям та жителям яскраві, цікаві номери.

З ювілеєм інгульчан привітала народна артистка України Оксана Пекун.


 

26 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради