Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Одним із важливих напрямків роботи міської влади є підтримка військовослужбовців

Створено: 2014-12-26 15:34:29Оновлено: 2014-12-26 15:39:48

Одним із важливих напрямків роботи міської влади є підтримка військовослужбовців. Місто допомагає землякам, які виконують військовий обов’язок, не лише на передовій, але й тут - на мирній території. Зокрема, робиться все для того, щоб створити максимально комфортні умови для бійців, які проходять службу у криворізьких частинах. Хід проведення робіт на особистий контроль взяв міський голова Юрій Вілкул.

25 грудня завершився запланований обсяг ремонтних робіт на 2014 рік у казармі 611. Тут розташований 40 окремий батальйон мотопіхоти, який входить до складу 17 танкової бригади.

«Були виконані роботи щодо ревізії заміни мереж електропостачання. Також ми повністю замінили систему водопостачання та водовідведення, засклили вікна - повідомив за підсумками щотижневої робочої наради з ремонту казарм у 17 танковій бригаді заступник міського голови Григорій Вербицький,- на сьогодні, приміщення цілком готове для проживання солдат взимку в нормальних умовах».

Повним ходом йде реконструкція казарми 415 для солдат строкової служби. Роботи  вже виходять на фінішну пряму. До 30 грудня будуть готові два поверхи із чотирьох. Ремонт ще двох поверхів планується закінчити до 15 січня 2015 року.

«Справа в тому, що роботи там більш складні. Фактично, ми створюємо нову казарму, - розповів Григорій Вербицький, - як говорять військові, вона буде кращою у Збройних Силах України».

У ході реконструкції капітально відремонтована покрівля, облаштовані приміщення для відпочинку бійців, кімната для зберігання зброї, санвузли, встановлені нові світильники, на металопластикові замінили всі вікна (більше 120), відремонтовані ганки, відновлена відмостка, виконана заміна систем водопостачання, водовідведення та опалення.

Довідково:

Ремонт казарми 415 розпочався у червні поточного року. Підприємство «Кривбаспроект» розробило проект реконструкції військової казарми.

Із забезпеченням фінансового ресурсу, організацією та виконанням ремонтних робіт допомагають всі райони міста, підприємства (зокрема,в рамках угоди про соціальне партнерство ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» спрямувало на ремонт 715 тис.грн.), організації та установи, підприємці, благодійні організації «Солідарність» та «Щит -2014». Загальна вартість проекту на сьогодні складає  понад  5 млн. грн.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net         



 


26 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради