Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПОТРІБЕН ДОЗВІЛ НА РОЗМІЩЕННЯ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ – ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-10-26 15:06:35Оновлено: 2023-10-26 15:08:26

Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами суб’єктам господарювання необхідно зробити декілька кроків:

Спочатку необхідно отримати пріоритет на місце розташування зовнішньої реклами. Для цього суб’єкту господарювання необхідно звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії») з наступним переліком документів: фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менше як 6х9см), на якому планується розташування рекламного засобу та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.

Після надання пріоритету на місце розташування зовнішньої реклами суб’єкт господарювання погоджує дозвіл з органами, які зазначаються в листі про  встановлення за заявником пріоритету на місце для рекламного засобу.

Після погодження вказаними органами дозволу заявник подає до Центру «Віза» («Центр Дії») заяву та два бланки дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Рішення про надання дозволу або про відмову в його наданні приймається на найближчому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його   в   GooglePlay   за   посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду:

Воїнам та їх сім’ям в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») надається пріоритет в прийомі, тобто першочергове обслуговування і  без попередньої реєстрації.

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

 

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: [email protected]

                                                                                                                http://viza.kr.gov.ua

26 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради