Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЩО РОБИТИ ГРОМАДЯНАМ, ЯКИМ НЕ ВИДАЛИ ВЧАСНО БІОМЕТРИЧНІ ПАСПОРТИ

Створено: 2017-09-26 15:55:46Оновлено: 2017-09-26 15:58:21

Центром «Віза» станом на 26.09.2017 прийнято 1103 заяви від замовників послуг щодо оформлення біометричного закордонного паспорта, але лише 94 готових паспортів отримано замовниками послуги.

У Державній міграційній службі стверджують, що виготовлення біометричних закордонних паспортів затримують через те, що державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» не встигає виготовити документи.

ДП «Поліграфкомбінат «Україна» не встигає персоналізувати усі документи, які оформляються у підрозділах Міграційної служби та ЦНАПах. Це через аномально підвищений попит на закордонні паспорти у червні-серпні, який не відповідає ані статистиці виїзду за кордон, ані статистиці оформлення паспортів за минулі роки.

Якщо хтось не встигає отримати паспорт і вже має квитки та броні на житло, то можна написати про це на електронну адресу ДМС України [email protected] та надіслати копію квитків. Тоді Міграційна служба передасть цю інформацію поліграфкомбінату для пришвидшення друку. Але тут гарантії ніхто дати не може, тому навряд чи це може бути інструкцією з використання.

Стан руху оформлених паспортів в ДМС можна відслідкувати на сайті ДМС:https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

Шановні клієнти  «Візи»!

Ми розділяємо з Вами занепокоєння ситуацією і реалізуємо свої гарантії про інформування Вас SMS-повідомленнями про одержання паспортів.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]


 

26 вересня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради