Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Досвід ЦНАП «Віза» («Центр Дії») з обслуговування ветеранів та їх родин оцінила Ірина Верещук у ході візиту до Кривого Рогу

Створено: 2024-07-26 11:08:26Оновлено: 2024-07-26 11:11:26

У ході візиту до м.Кривого Рогу  Віцепремʼєр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук ознайомилась з функціонуванням офісу «Я-Ветеран» та мобільного сервісу Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.

В офісі «Я-Ветеран» з моменту відкриття, 1 червня 2023 року, обслужено більше 14000 ветеранів та членів їх родин. Свідченням вірного вектору роботи є те, що серед ТОП-послуг суто криворізькі: оформлення соціальної картки «Я-Ветеран», направлення на безкоштовне оздоровче плавання, поряд з оформленням визначених на державному рівні пільг та допомог. І до кожного замовника послуг комплексний  підхід для визначення необхідних послуг.

Мобільний сервіс добре знайомий криворіжцям, а також внутрішньо пререміщеним особам, які обрали місцем свого проживання наше місто.

Спеціалізовані автомобілі вже звично чекають мешканці віддалених мікрорайонів міста, знаючи що в них можна отримати майже весь спектр адміністративних послуг, що надаються в Центрі, у кроковій доступності від дому. А адміністратори з мобільними кейсами, крім обслуговування пільгових категорій мешканців, завжди працюють на місці надзвичайних подій, надаючи постраждалим допомогу у відновленні втрачених документів на нерухоме майно. 

До речі, зовсім недавно мобільний сервіс Центру поповнився новим спеціалізованим автомобілем, який Криворізька міська територіальна громада отримала за  проєктом «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні», що упроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації.

І Ірина Верещук підкреслила, що практику Кривого Рогу з функціонування мобільних сервісів для надання адміністративних, інших публічних послуг, в тому числі ветеранам та членам їх сімей, треба масштабувати на інші регіони.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

[email protected];

viza.kr.gov.ua

26 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради