Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») РОЗ’ЯСНЮЄ: ЯК ДІЗНАТИСЯ ПРО ГОТОВНІСТЬ ПАСПОРТА

Створено: 2023-07-26 15:31:02Оновлено: 2023-07-26 15:38:45

На «Гарячу» лінію  Центру «Віза» («Центр Дії») від замовників паспортних послуг часто надходять питання щодо стану оформлення біометричних паспортів та їх готовності. Роз’яснюємо як дізнатися про стан та готовність послуг.

Про готовність послуг Центр «Віза» («Центр Дії») завжди інформує своїх замовників смс-повідомленням!

Не виходячи з дому, перевірити  стан виконання будь-якої послуги, можна самостійно через вебпортал  Центру «Віза» («Центр Дії») без авторизації.  Для цього необхідно на головній сторінці вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») (https://viza.kr.gov.ua)  у вікні «Перевір стан  документу/справи» ввести номер справи, що зазначений в описі вхідного пакету документів та натиснути «Перевірити», у віконці відобразиться статус Вашої послуги.

Також, отримати інформацію щодо стану оформлення біометричних паспортів можна на офіційному вебсайті Державної міграційної служби України (https://dmsu.gov.ua), скориставшись електронним сервісом «Перевірка стану оформлення документів».

Для цього необхідно:

  • на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») в розділі «Послуги» обрати сторінку «Паспортного офісу»

 

 

 

 

  • обрати сервіс «Перевірка стану оформлення документів»

 

 

 

 

 

сервіс автоматично переадресує Вас на вебсайт Державної міграційної служби України

 

  • обрати тип документа, стан виготовлення якого необхідно перевірити

 

  • обрати для кого оформлювався паспорт

 

  • внести дані паспорта, на підставі якого здійснювалось оформлення

  • переглянути результат стану оформлення паспорта

Звертаємо увагу, якщо Ви не можете внести необхідні дані для перевірки стану оформлення документів, будь ласка, будьте уважними:

  • серія паспорта у вигляді книжечки вводиться великими українськими літерами, свідоцтва про народження - як зазначено у самому документі;
  • якщо серія свідоцтва про народження починається з 1 або І, у базі може бути один з трьох варіантів написання: цифра 1, українська літера І, латинська літера I, в залежності від того, як серію було введено оператором під час оформлення документа.

Перевірку стану оформлення паспорта можна здійснювати лише наступного дня після подання заяви-анкети.

Використовуючи зазначений електронний сервіс Ви можете відстежити кожен етап оформлення паспортного документа до моменту, коли він буде доставлений для видачі до паспортного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»). Сервіс є безкоштовними та доступним для користування у будь-який час.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

 Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

26 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради