Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Умови перевезення пасажирів у міському електротранспорті незабаром покращаться

Створено: 2012-07-26 12:28:55Оновлено:

Рішенням, яке було прийнято депутатами Криворізької міської ради на липневому засіданні сесії, передбачено виділення 2 мільйонів гривень на підтримку міського електротранспорту. Зокрема ці кошти буде спрямовано на продовження маршрутів та збільшення наповнюваності пасажиропотоку. Як відзначив міський голова Юрій Вілкул: «Це єдиний шляхом збереження нормальної роботи нашого електротранспорту, адже на сьогоднішній день цей вид транспорту у Кривому Розі є збитковим».

Юрій Григорович Вілкул також відзначив, що паралельно буде покращено умови поїздок пасажирів в електротранспорті. Так, наприклад, вже готові до роботи три нові вагони швидкісного трамвая, найближчим часом вони вийдуть на лінію. Крім того, виділено ще 2 мільйони 400 тисяч гривень на придбання 4-х вагонів. «Упевнений, що вони порадують городян зручністю і комфортністю пересування», - висловив сподівання міський голова.

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради