Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для зручності мешканців у Кривому Розі розробляється соціальна «Картка криворіжця»

Створено: 2019-06-26 16:34:17Оновлено: 2019-06-26 16:37:26

На червневій сесії депутати більшістю голосів затвердили Концепцію впровадження багатофункціональної електронної «Картки криворіжця».

Це - багатоетапний процес. На сьогоднішній день вивчається досвід інших міст, в яких вже працюють такі картки, і розглядається питання залучення інвестицій.

«Картка криворіжця», перш за все, поліпшить якість наданих електронних послуг і заощадить час людям. А також, впорядкує механізм надання послуг жителям, їх облік і контроль », - зазначив мер Юрій Вілкул.

«Введення багатофункціональних електронних карток дасть можливість спростити та конкретизувати ті муніципальні послуги, які надає місто жителям. Картка дозволить проводити облік і контроль надання послуг: на проїзд в міському пасажирському транспорті, на покупки медичних товарів, на харчування дітей, соціальні послуги.

Також, з її допомогою можна буде проводити аналіз бюджетних витрат, прогнозувати і планувати міського бюджету», - зазначила заступник начальника департаменту соцзахисту Ольга Калугіна.

Користуватися соціальної «Карткою криворіжця» зможуть не тільки одержувачі пільг, але і всі криворіжці - в сфері освіти, медицини, транспорту, надання публічних, муніципальних і соціальних послуг.

На першому етапі, впровадження картки, вона буде працювати, як електронний квиток в муніципальному транспорті для оплати проїзду криворіжців, в тому числі - пільговиків.

26 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради