Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги суб’єктів господарювання!

Створено: 2015-06-26 10:59:24Оновлено: 2015-06-26 11:02:31

На порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) функціонує модуль "Віртуальний бізнес інкубатор" (http://bi.krogerc.info), що забезпечує інформаційну підтримку підприємців-початківців та вже досвідчених фахівців щодо започаткування й організації  власного  бізнесу  чи  розвитку вже існуючого. Інформація структурована за 6-ти  підрозділами: "Навчальний майданчик", "Успішний досвід", "Банк бізнес-ідей", "Навігатор підприємця", "Консультаційний  центр", "Блог" . 

У підрозділі "Навчальний майданчик" цього модулю розміщена корисна інформація про існуючі форми та види господарської діяльності, з питань ліцензування, порядку державної реєстрації суб'єкта господарювання, взяття його на облік у податкових органах, пенсійного забезпечення, статистики, служби зайнятості, фондів соціального страхування тощо.

Підрозділ "Успішний досвід" містить матеріали (інформацію, відеоролики, фотоматеріали) щодо успішного досвіду ведення бізнесу в місті, в тому числі національного та зарубіжного.

Підрозділ "Банк бізнес-ідей" надає можливість для розміщення цікавих бізнес-ідей, привабливих для інвесторів бізнес-проектів. Інформація містить відомості про автора проекту (ідеї), його мету, сферу діяльності, рік розробки та презентаційні матеріали. 

Підрозділ "Навігатор підприємця" допоможе користувачу заощадити час і кошти для отримання актуальної інформації стосовно порядку відкриття об’єктів бізнесу (за різними варіантами місця його розташування та галузевою спеціалізацією). У поточному році підрозділ доповнено 3-ма новими алгорит-мами: "Відкриття закладу спортивного та/або оздоровчого напрямку", "Відкриття магазину продажу непродовольчих товарів", "Відкриття об’єкта бізнесу з виставкової діяльності".

Всього на сторінках Навігатора підприємця" функціонує 21 схематичний алгоритм покрокового проходження етапів відкриття об'єктів бізнесу.

Можливості підрозділу "Консультаційний центр" надають змогу отримати консультації досвідчених підприємців з актуальних питань, що виникають під час започаткування та ведення бізнесу, з питань правового забезпечення, охорони здоров’я, організації роздрібної торгівлі лікарськими засобами, виробництва продуктів харчування, розміщення зовнішньої реклами, промисловості та будівництва, торгівлі й ресторанного господарства, надання індивідуальних послуг, страхування, енергозбереження та ін.

У підрозділі "Блог" створено можливість для користувачів, у режимі он-лайн обмінюватися думками щодо  власного досвіду з питань проходження процедур, пов’язаних з відкриттям об'єктів бізнесу, проблем, що виникають під час ведення господарської діяльності.

Сподіваємося, що актуальна інформація, розміщена на порталі,  допомо-же Вам заощадити час. Бажаємо успіхів!


 

26 червня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради