Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні мешканці міста! Актуальна інформація на порталі `Криворізький ресурсний центр`

Створено: 2015-06-26 11:03:20Оновлено: 2015-06-26 11:12:14

На головній сторінці порталу "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) розпочала функціонувати нова рубрика "Ощадливе споживання енергоресурсів". Громадяни та суб’єкти господарювання можуть ознайомитися з практичними порадами фахівців стосовного ощадливого споживання води, газу, тепла в житлових будинках та інших будівлях, а також з детальною інформацією про порядок встановлення лічильників обліку зазначених енергоресурсів, проведення їх повірки, заміни, передаванні показників тощо.

На сторінках  рубрики "Правові основи в галузі поховання" у зручний час час в режимі он-лайн можна знайти необхідну інформацію щодо процедури поховання померлого, адреси відділень ритуальної служби – комунального підприємства "Ритуал Сервіс Плюс", номерів телефонів для зв’язку, перелік документів для отримання свідоцтва про поховання. Також, у рубриці є відомості про режим роботи кладовищ для відвідування та рекомендовані часи поховання померлого. З більш детальною інформацією можна ознайомитися у Положенні про порядок надання ритуальних послуг на території м. Кривого Рогу (зі змінами), яке розташовано наприкінці рубрики.

Звертаємо вашу увагу, що на порталі функціонує Інтерактивна мультимедійна електронна енциклопедія інфраструктури міста. У розділі "Дислокація" можна переглянути місця розташування існуючих на території міста кладовищ.

Додатково повідомляємо про оновлений ресурс "Перелік пільг, що надаються підприємствами, установами, закладами, організаціями міста для окремих категорій громадян".


 

26 червня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради