Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул дав доручення забезпечити у місті стабільну, організовану роботу з мешканцями щодо переукладання договорів з газопостачання

Створено: 2015-06-26 14:51:37Оновлено: 2015-06-26 14:53:11

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг своїм рішенням відмінила ліцензію щодо надання послуг з газопостачання всім категоріям споживачів газових господарств області.

Відтак, з 1 липня гарантованим постачальником газу на Дніпропетровщині, згідно з рішенням НКРЕКП, є ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ».

А тому, щоб в оселях криворіжців був газ, їм необхідно укласти договір про надання послуг з газопостачання вже з новим постачальником. Однак, на сьогодні у мешканців виникає багато запитань, у людей немає інформації, куди саме їм звертатися, який, власне, механізм проведення цієї процедури.

Варто зазначити, що роз’яснювальна робота належить виключно до компетенції фахівців ПАТ «Криворіжгаз».

Хоча дане питання і не входить до сфери повноважень органів місцевого самоврядування, міська влада Кривого Рогу не залишається осторонь проблеми, адже мова йде про інтереси та вирішення життєво важливих потреб кожного жителя.

Міський голова Юрій Вілкул доручив відповідним службам міськвиконкому і, в першу чергу, ПАТ «Криворіжгаз» забезпечити у місті нормальну, стабільну роботу з мешканцями щодо переукладання договорів з газопостачання.

«Ми вийшли з пропозицією до керівництва «Криворіжгазу» максимально спростити цю процедуру, щоб не створювати ажіотажу та черг. Запропонували підприємству розглянути питання про електронні, дистанційні, заочні переукладання договорів. Адже є закон про електронний підпис, документообіг, - наголосив заступник міського голови Костянтин Бєліков, - і тоді, як мінімум, абоненти, які мають доступ до інтернету зможуть це зробити, але має бути бажання самої компанії ретельно зайнятися цим питанням. Ми хочемо, щоб жителі чітко розуміли – цей процес буде йти, але йтиме рівномірно, стабільно і ми вимагатимемо від «Криворіжгазу» виконання всіх договірних зобов’язань – з одного боку та максимального створення зручних умов для мешканців міста – з іншого!»

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому 
(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

26 червня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради