Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ДУБЛІКАТ СВІДОЦТВА ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЖИТЛО?

Створено: 2023-05-26 14:10:11Оновлено: 2023-05-26 14:15:10

Втрата документів, підтверджуючих право власності на нерухомість - справа не з приємних, але не безнадійна. Перше і найголовніше - це зовсім не означає втрату самого права власності на об'єкт. Друге - розуміння алгоритму дій може максимально спростити вирішення питання. Що ж робити у подібних ситуаціях та куди звертатися?        

 

Отже, у разі втрати або зіпсування свідоцтва про право власності на приватизоване житло необхідно звернутися  до  Центру  «Віза» («Центр Дії») з  відповідними документами:

  • заява власника або співвласників встановленого зразка;
  • повідомлення в друкованих засобах масової інформації про недійсність раніше виданого свідоцтва;
  • копії документів, що посвідчують особу всіх членів сім’ї;
  • архівна копія документа, що посвідчує право власності на об’єкт нерухомого майна, завірена належним чином комунальним підприємством Дніпропетровської обласної ради “Криворізьке бюро технічної інвентаризації;
  • технічний паспорт на об’єкт нерухомого майна.

       Послуга надається безоплатно.

       Строк надання публічної послуги – до 30 календарних днів.

       Результат надання публічної послуги – дублікат свідоцтва про право власності або рішення виконкому районної в місті ради про відмову в наданні послуги.

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30  (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису, за наступними адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1.
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровськешосе, 11.
  • Інгулецький район: пр-т Південний, 1; вул. Гірників, 19.
  • Покровський район: вул. Шурупова, 2.
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32.
  • Тернівський район: вул. Короленка, 1А .    
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44.

Детальніше ознайомитись з умовами отримання вищевказаної послуги можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги/Послуги виконкомів райрад (код послуги – 17-21), де розміщено бланки заяв, зразки їх заповнення, інформаційні картки з вичерпним переліком необхідних документів. 

Записатись на прийом Центр «Віза» («Центр Дії»)  можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза».

Примітка! Якщо документи видавались до липня 2011 року, за дублікатом свідоцтва необхідно звернутись до повноважного представника департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради, який входить до складу Центру та веде прийом документів  кожний четвер з 8.00 – 15.30.

 Ми працюємо для Вас!

Центр “Віза” (“ЦентрДії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: [email protected],                                                                                                                                                            http://viza.kr.gov.ua/

26 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради