Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ДІДЖИТАЛ ВІЗА»: мобільні застосунки Центру «Віза» - це зручно!

Створено: 2021-05-26 16:18:29Оновлено: 2021-05-26 16:20:53

Кожного тижня ВАША DIGITAL «ВІЗА» розповідає про сервіси та можливості вебпорталу Центру «Віза», а також  мобільні застосунки доступні кожному мешканцю міста.

Сьогодні не будемо робити виключення та нагадаємо про мобільні застосунки «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» та «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза», які завжди поруч з Вами. 

Доволі актуальним є мобільний застосунок «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза», який має широкий функціонал.  В ньому можна знайти інформацію щодо графіку роботи головного офісу Центру «Віза» та його територіальних підрозділів, переліку послуг, які надаються через Центр «Віза», зацікавленої послуги, актуальних новин, посилань на корисні Інтернет-ресурси, а також прийняти участь в інтерактивному опитуванні «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН», зареєструватись в електронній черзі на прийом до адміністратора, зв’язатись з нами, написавши листа або зателефонувавши на «ГАРЯЧУ» лінію Центру «Віза» (0-800-500-459, безкоштовно).

Для завантаження скористайтесь сервісом швидкого переходу або в магазині мобільних застосунків введіть ЦНАП «Віза».

Більшим попитом, особливо у період карантину, користується мобільний застосунок «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза», який впроваджений з 2018 року. Цей надійний помічник призначений для простого та швидкого запису на прийом до адміністраторів будь-якого підрозділу Центру «Віза» та вчасного підтвердження попередньої реєстрації. Завантажити його можна скориставшись сервісом швидкого переходу або в магазині мобільних застосунків ввести IS-LINE Krivoy Rog (VIZA).

 

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

26 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради