Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про рішення для ЦНАПу «Віза» із засідання міської ради

Створено: 2021-05-26 16:07:45Оновлено: 2021-05-26 16:09:24

Сьогодні на сесії міської ради прийнято рішення щодо внесення змін до Переліку адміністративних, інших публічних послуг, що надаються через ЦНАП «Віза».

  • У зв’язку з відкриттям у Центрі «Віза» акредитованого центру сертифікації ключів Міністерства внутрішніх справ України додано послуги щодо:

-          реєстрації заяв з питань оформлення кваліфікованого електронного підпису, печатки;

-          реєстрації заяв з питань скасування кваліфікованого електронного підпису, печатки;

-          реєстрації заяв з питань блокування кваліфікованого електронного підпису, печатки.

  • У зв’язку з включенням до складу Центру адміністративних послуг «Віза» повноважних представників архівного відділу додано послуги щодо:

-           надання архівної довідки, копії та витягу з документів Національного архівного фонду з тематичних питань; з питань підтвердження майнових прав на землю та нерухоме майно; перейменування назв провулків, вулиць, площ;

-          надання архівної довідки, копії та витягу з документів Національного архівного фонду з питань встановлення опіки над дітьми, усиновлення; підтвердження обрання особи депутатом місцевої ради; участі у виборних кампаніях.

  • За ініціативи управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, відтепер, через повноважного представника можна буде отримати послугу щодо оформлення документів на участь у конкурсі проєктів зі створення нових робочих місць.

 Також у зв’язку зі змінами законодавства у сфері бджільництва змінено назву послуги «Оформлення спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за вирощування молодняка великої рогатої худоби». Наразі ця послуга називатиметься «Оформлення спеціальної бюджетної дотації фізичним особам та суб'єктам господарювання, незалежно від форми власності, з метою державної підтримки розвитку тваринництва та переробки». А через зміни законодавства щодо ведення Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я, з пакетної  послуги  за життєвою ситуацією «Народження дитини»  виключено послугу «Державна реєстрація народження фізичної особи та її походження».

Довідково, ЦНАП «Віза» через свої офіси надає мешканцям міста 440 публічних, в тому числі адміністративних послуг.

З повним переліком послуг можна ознайомитись на веб-порталі Центру адміністративних послуг «Віза»:  https://viza.kr.gov.ua/#/infopages/poslygi/perelik_poslug.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

26 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради