Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У День міста у Кривому Розі відбудеться міський фестиваль духових оркестрів та пройдуть святкові заходи у кожному районі

Створено: 2014-05-26 14:08:07Оновлено: 2014-06-02 14:21:53

  У День міста у Кривому Розі  відбудеться  міський фестиваль духових оркестрів та пройдуть святкові заходи у кожному  районі    

День народження рідного міста  криворіжці  цього року відзначатимуть  у неділю, 1 червня. Протягом останнього тижня травня у Кривому Розі відбудеться низка різнопланових святкових заходів, присвячених 239 – ій річниці заснування  міста руди та металу.

Головні урочистості заплановані на 31 травня та 1 червня. У суботу,  31 травня  городян запрошують  на 3 міський фестиваль  духових оркестрів. Він розпочнеться о 16.00 в одному із мальовничих куточків міста  -  парку ім. «Газети «Правда». Гарний настрій та вишукані музичні композиції   присутнім  подарують  сім  міських оркестрів:  музичного  училища,  шкіл мистецтв №1 та 2, музичних шкіл № 2, 3, 4, а також  муніципальний  духовий оркестр. 

Оркестрові колективи підготували криворіжцям танцювальний марафон, який супроводжуватиметься виступами бальних колективів. Один із номерів програми буде присвячений темі «Пісні дитинства». За задумом, кожна  композиція  ніби «оживатиме», завдяки  театралізованій грі  казкових персонажів, ролі яких виконуватимуть  артисти  криворізьких театрів. 

Кульмінацією  музичного дійства стане виконання  гімну Кривого Рогу. Його зіграє  зведений оркестр всіх учасників фестивалю. 

У неділю, 1 червня  центральним місцем проведення святкових заходів будуть парки семи районів Кривого Рогу. Підготовлені насичені, розважальні програми, щоб було цікаво як дорослим, так  і дітям.  Оскільки  1 червня -  це також День захисту дітей, організатори приділили велику увагу й урізноманітнили дитячий блок. Найпершими привітати з Днем народження рідного міста своїх друзів та знайомих зможуть  мешканці  Жовтневого, Дзержинського, Саксаганського і Довгинцівського районів, адже святкові урочистості тут розпочнуться  найраніше  -  о 10. 00;  згодом, о 14.00 до них приєднаються жителі Тернівського районів,  а вже ввечері, о 18.00  залунають пісні та музичні композиції в Центрально-Міському та Інгулецькому районах.

    

 (056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net    

26 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради