Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИДАЛЕННЯ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ?

Створено: 2022-04-26 15:41:15Оновлено: 2022-04-26 15:50:21

Адміністративна послуга «Видача дозволу (ордера) на видалення зелених насаджень» є затребуваною серед замовників Центру «Віза» («Центр Дії»). Так, з початку 2022 року до Центру звернулося більше 100 замовників щодо зазначеної послуги, що вдвічі більше ніж в минулому році.

Коли здійснюється видалення зелених насаджень?

  • у разі ліквідації аварійної ситуації на інженерних мережах населеного пункту;
  • при проведенні ремонтних та експлуатаційних робіт в охоронній зоні повітряних ліній електропередачі, на трансформаторній підстанції і розподільному пункті системи енергопостачання, мережі водо-, теплопостачання та водовідведення, телекомунікаційній і кабельній електромережі;
  • при знесенні аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев з діаметром кореневої шийки не більш, як 5 сантиметрів;
  • для відновлення світлового режиму в житловому приміщенні, що затіняється деревами;
  • при досягненні деревом вікової межі;
  • у ході провадження господарської діяльності на території розсадників з вирощування декоративних дерев та кущів;
  • для ліквідації наслідків стихійного лиха, аварійної та надзвичайної ситуації;
  •  у разі виконання підготовчих і будівельних робіт на об’єктах (за наявності дозволу на виконання будівельних робіт отримання замовником чи підрядником інших документів дозвільного характеру для видалення зелених насаджень у межах будівельного майданчика не вимагається).

 

                      Куди звертатися за отриманням дозволу?

Для отримання дозволу необхідно звернутися до Центру «Віза», його територіальних підрозділів. Заяву та перелік необхідних документів для отримання дозволу на видалення зелених насаджень знаходиться на вебпорталі Центру «Віза»  у розділі «Послуги виконкомів райрад» (код послуги 17-02) .

Нагадуємо, що в умовах військового стану Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30,  з  технічною перервою з 12:30 до 13:00.  

Прийом замовників,  отримання вже готових результатів послуг (за нагальної потреби) здійснюється за обов’язковою попередньою реєстрацією на прийом. Це найпростіше зробити  зателефонувавши на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії»)  0-800-500-459. Інформуємо, що «Гаряча» лінія працює щоденно з 8:00 до 16:30, у посиленому режимі. У разі наявності питань пов’язаних з отриманням адміністративних послуг телефонуйте та отримуйте консультації фахівців.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

26 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради