Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МІСТА КРИВОГО РОГУ: МІНІМУМ ЧАСУ – МАКСИМУМ ПЕРЕВАГ!

Створено: 2020-02-26 13:54:36Оновлено: 2020-02-26 14:13:52

(лонгрід про цікаве підготовано управлінням з питань реєстрації виконкому Криворізької міськради)

Через 101 рік Кривий Ріг перетворився на індустріального гіганта, сучасне місто  зі статистичною чисельністю населення – 623 тисячі чоловік, які народжують дітей, їдуть до інших місць, але завжди повертаються.

Щоб дати лад кожному, в 2017 році Кривий Ріг, одним із перших, запровадив Електронний реєстр територіальної громади - сучасну електронну базу даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією про реєстрацію місця проживання. Навіть сьогодні не всі міста України мають таке програмне забезпечення.

У 2020 році чисельність криворіжців, дані про яких внесено до Реєстру територіальної громади, давно перевалила за їх статистичну кількість і сягає 644 тисячі 400 осіб, адже в Реєстрі містяться відомості про тих, хто зараз мешкає в Кривому Розі, а також про тих, хто виїхав чи помер.

 

Всі ці дані знадобляться в майбутньому, адже Реєстр створено так, щоб  за першої нагоди мати змогу об’єднати його з іншими інформаційними системами.

До речі, наразі Криворізький реєстр територіальної громади вже підключено до Трембіти (системи електронної взаємодії українських державних електронних інформаційних ресурсів), завдяки цьому Електронний реєстр територіальної громади Кривого Рогу полегшує життя новоспеченим батькам, адже за його допомогою можна «прописати» новонародженого ще в пологовому будинку в рамках комплексної послуги єМалятко.

Крім того, наразі ведеться робота з надання доступу до Реєстру адміністраторам Центру адміністративних послуг «Віза», щоб криворіжці могли отримувати відомості про свою «прописку», звернувшись в «Візу» і за іншими послугами, та у разі необхідності – внести себе до Електронного реєстру територіальної громади.

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-25; e-mail: [email protected].

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

26 лютого 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради