Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

СПРОЩУЄМО ДОСТУП КРИВОРІЖЦІВ ДО ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Створено: 2018-02-26 10:41:06Оновлено: 2018-02-27 09:00:18

На виконання доручення міського голови Ю.Г.Вілкула сьогодні у виконкомі міськради відбулося 2-ге засідання робочої групи з питань спрощення процедур доступу криворіжців до земельних ділянок. Земельні процедури на сьогодні поки залишаються дуже складними, як для заявників -  громадян та суб’єктів господарювання, так і службовців. Темою дискусії стало прибирання бюрократичних перешкод при формуванні пакетів документів для підготовки рішень міськради, через наявність певних інформаційних ресурсів в державних реєстрах бізнесу, нерухомості, публічної кадастрової карти України, тощо.

В обговоренні питань прийняли участь голова Постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва Шаповалова К.Г. та заступник голови Постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, містобудування Смалій О.Б., а також голови громадських організацій підприємців та службовці органів місцевого самоврядування. Проводила робочу нараду заступник міського голови Подоплєлова Н.Л.

Планується, що всі напрацьовані зміни будуть в основі відповідного рішення на засідання виконкому міськради у березні цього року.

Пропозиції підприємців, громадськості  з цих питань також приймаються Центром «Віза»:

-   гаряча лінія: 0-800-500-459;

-   електронна пошта: [email protected].

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
[email protected]


 

26 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради