Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Місто продовжує надавати допомогу військовим підрозділам, що знаходяться в зоні АТО

Створено: 2015-02-26 13:58:32Оновлено: 2015-02-26 13:59:31

До міського голови Юрія Вілкула звернувся командир 20 окремого мотопіхотного батальйону із проханням допомогти у забезпеченні підрозділу обмундируванням та іншими речами. Днями гуманітарний вантаж був направлений на передову бійцям. «Міський голова дав доручення міському штабу допомоги криворізьким військовослужбовцям. За заявками військовими було придбане все необхідне: тепле обмундирування, настільна білизна, цигарки», - сказав начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонній роботі апарату міськради та виконкому Юрій Діхтяр. 20-му мотопіхотному батальйону відправили 12 комплектів теплого верхнього одягу та півсотні комплектів натільної білизни, повезли на передову близько 50-ти пар рукавичок та канцелярське приладдя.

«Ми потребуємо їхнього захисту там, на передовій. А тому, чим можемо, обов’язково допомагаємо нашим бійцям», - зазначив член міського штабу Віталій Старіцин.

Кожний небайдужий житель може долучитися до доброї справи і зробити свій внесок для підтримки земляків, які служать на Сході країни.

«Хлопцям потрібна наша допомога і вони вдячні міськвиконкому, небайдужим мешканцям, які не залишаються осторонь цих питань,- підкреслив колишній боєць 20 батальйону Сергій Малиш.

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

26 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради