Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Створено: 2015-02-26 08:51:05Оновлено: 2015-02-26 08:54:53

– проекту рішення Криворізької міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу

Верховною Радою України ухвалено Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», згідно з яким, починаючи з 01.01.2015, запроваджено оптимізацію кількості груп платників єдиного податку з 6 до 4 зі збільшенням існуючого максимального розміру доходу, який дає змогу перебувати на спрощеній системі оподаткування (для І та ІІ груп платників єдиного податку).

Відповідно до Податкового кодексу України фіксовані ставки єдиного податку для платників І, ІІ груп установлюються сільськими, селищними та міськими радами для фізичних осіб-підприємців, які провадять господарську діяльність, залежно від її виду з розрахунку на календарний місяць.

В місті діє рішення міської ради від 31.01.2015 №3291 «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва міста на 2015 рік». Міська рада  має ухвалити рішення про визначення розміру ставок єдиного податку для платників І та ІІ груп єдиного податку з метою застосування його з 2016 року.

На виконання вимог ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконком міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення Криворізької міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу.

Проект поданий управліннями розвитку підприємництва та фінансовим виконкому міської ради.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені 03.03.2015 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках  в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;

- виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua.

Цілі прийняття проекту: встановлення диференційованого розміру ставки єдиного податку залежно від виду господарської діяльності.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються  з 03.03.2015 в місячний термін:

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected]);

- фінансовим управлінням (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1, каб. 219,  тел.  74-39-32, електронна адреса: [email protected]).

А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected], [email protected]srvk@srvk.gov.ua, [email protected], [email protected].


 

26 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради