Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-12-25 11:04:45Оновлено: 2023-12-25 11:08:36

Вже традиційно офіс «Я-Ветеран» Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») знайомить з новинами, які стануть у нагоді ветеранам та членам їх родин.

Чуєш? Плюс. Плюс. Міністерство охорони здоров’я, спільно з ГО «Відчуй», допомагає військовим відновити слух. Співпраця МОЗ та громадського обʼєднання «Відчуй» дає змогу допомогти як тим, хто на передовій, так і тим, хто вже повернувся з фронту. Задля цього ініціатива працює за двома напрямами: запобігання втраті слуху військовими та допомога тим, хто вже має травми й потребує слухопротезування. Записатись на консультацію.

Медична евакуація: як потрапити на лікування за кордон військовим?

Вже понад рік повномасштабної війни в Україні триває евакуація постраждалих громадян до закордонних клінік, де вони отримують необхідне лікування та реабілітацію. На сьогодні завдяки потужній міжнародній підтримці та взаємодії Міністерства охорони здоров’я з партнерами близько 4 тисяч українців евакуйовано до клінік Євросоюзу. Зазначимо, що у програмі лікування можуть брати участь як цивільні, так й військові громадяни. Докладніше за посиланням.

Міністерство молоді та спорту України запускає опитування щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. Мета опитування — визначення кількості населення залученого до рухової активності та спорту, а також створення та покращення умов для занять фізичною культурою та спортом. Для участі в опитуванні потрібно перейти за посиланням та авторизуватися з використанням КЕП або Дія.Підпис.  Якщо використовуєте Дія.Підпис, то після авторизації поверніться з додатку Дія до браузеру. Заповніть анкету та надішліть відповіді.

Створено новий освітній серіал на Дія. Освіта «Безпечна міграція». Освітній серіал, буде корисним, зокрема, для українців, які залишаються за кордоном та потребують відновлення документів. Він містить чіткі інструкції та відповіді на поширені запитання щодо оформлення втрачених документів. Для зручності й безпеки в умовах міграції важливо знати, як отримати документи громадянина України за кордоном та уникнути ризиків торгівлі людьми. Дивитися освітній серіал за посиланням.

 

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі

 Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

25 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради