Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-10-25 13:03:30Оновлено: 2023-10-25 13:07:51

Офіс «Я-Ветеран» Центру «Віза» («Центр Дії») працює вже майже 5 місяців і за цей час послуги та консультації отримали близько 1500 захисників, захисниць та членів їх родин. Для інформування про останні новини корисні посилання на інформаційні ресурси які стануть в нагоді ветеранам та їх сім’ям запроваджуємо нову рубрику «дайджест новин». Сьогодні інформуємо про таке:

- Кабінетом Міністрів України 180,1 мільйона гривень виділено з резервного фонду держбюджету на фінансову допомогу звільненим з полону особам та сімʼям тих, хто досі перебуває в полоні. Відповідне розпорядження було ухвалено на засіданні Уряду 17 жовтня.
- Довідку про перебування в полоні можна отримати особисто або через законного представника чи члена сім’ї, звернувшись із заявою (подана в електронній або в паперовій формі) в довільній формі до Міноборони, іншого центрального органу виконавчої влади, що здійснює керівництво військовими формуваннями, утвореними відповідно до закону, правоохоронного органу чи державного органу спеціального призначення з правоохоронними функціями, командира підрозділу Збройних Сил, іншого утвореного відповідно до закону військового формування чи органу, що належить до складу сил безпеки і сил оборони України.

- В Україні запустили сайт, що допомогає в працевлаштуванні людей з інвалідністю, а роботодавці мають можливість розміщувати ваканції (сайт «Працюй»).

- Відтепер у застосунку Дія можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут. Це дасть змогу зручно й швидко вибрати найближчий пункт, щоб отримати необхідні опції під час відключень світла, залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету навіть в умовах блекаутів.

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі!

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

http://viza.kr.gov.ua ,                                            

 e-mail: viza@kr.gov.ua

25 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради