Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі після реконструкції відкрита вулиця Армавірська

Створено: 2012-10-25 12:46:09Оновлено:

У рамках соціального партнерства між містом і найбільшими підприємствами відбуваються важливі події, які перетворюють Кривий Ріг на більш сучасне та комфортне для проживання місто.

Черговий результат цієї роботи - вражаючі зміни після реконструкції на вулиці Армавірській Жовтневого району міста. З цієї нагоди 23 жовтня за участю першого заступника міського голови, депутата обласної ради Костянтина Павлова відбулося свято, під час якого він разом з генеральним директором ПАТ «ЦГЗК» Павлом Тимошенком тепло привітав з радісною подією жителів оновленої вулиці.

Реконструкція вулиці Армавірської проведена з масштабним підходом. На її здійснення в рамках програми соціальної відповідальності Групи Метінвест Центральним гірничо-збагачувальним комбінатом виділені необхідні кошти в розмірі 3,9 млн грн. на вулицю і 1,8 млн. грн. - на реконструкцію футбольного поля. Реалізація цього проекту, розпочатого минулою весною, дійсно змінила вигляд вулиці - тепер тут радують криворіжців оновлені фасади будинків, встановлені лавочки та урни, заасфальтована дорога та благоустроєна прилегла до неї територія , приведені в належний стан зелені насадження.

Метінвест постійно впроваджує сучасні підходи до соціального інвестування великих криворізьких інфраструктурних проектів, розробляє нові корпоративні програми для поліпшення життя городян. Успішна реалізація договору про співпрацю між Кривим Рогом і Метінвестом - найкраще підтвердження ефективної взаємодії міської влади та великого бізнесу.

Свято оновлення вулиці - знакова подія для всього міста, - сказав Костянтин Павлов. - Я впевнений, що процес прогресивних змін буде продовжуватися і надалі, а всім мешканцям вулиці Армавірської я від душі бажаю комфортною, щасливого життя на своїй рідній вулиці. Нехай стабільність і благополуччя будуть у кожній родині!

Довідка: у рамках програми соціального партнерства в 2012 році підписано угоду між містом Кривий Ріг і компанією «Метінвест», завдяки якому компанія інвестувала в цьому році в соціальні програми Кривбасу більше 40 млн. грн. Реалізовані проекти по пр. Південний, пр. Перемоги, парк відпочинку імені Комсомолу України, вул.Армавірська.


(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради