Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ДІДЖИТАЛ ВІЗА»: мобільні застосунки Центру «Віза» завжди поруч

Створено: 2021-08-25 14:36:58Оновлено: 2021-08-25 14:40:46

Мобільний застосунок «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» має доволі широкий функціонал.  В ньому можна знайти інформацію щодо графіку роботи Головного офісу Центру «Віза» та його територіальних підрозділів, переліку послуг, які надаються через Центр «Віза», актуальних новин, посилань на корисні Інтернет-ресурси, а також прийняти участь в інтерактивному опитуванні «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН», зареєструватись в електронній черзі на прийом до адміністратора, замовити виїзне обслуговування, зв’язатись з нами, написавши листа або зателефонувавши на «ГАРЯЧУ» лінію Центру «Віза» (0-800-500-459, безкоштовно).

Для завантаження скористайтесь сервісом швидкого переходу або в магазині мобільних застосунків введіть ЦНАП «Віза».

 

Більш актуальним є мобільний застосунок «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза», особливо у період карантину. Цей надійний помічник впроваджений з 2018 року та призначений для простого й швидкого запису на прийом до адміністраторів будь-якого підрозділу Центру «Віза» та вчасного підтвердження попередньої реєстрації. Завантажити його можна скориставшись сервісом швидкого переходу або в магазині мобільних застосунків ввести IS-LINE Krivoy Rog (VIZA) (наразі доступний лише для власників Android, а найближчим часом очікуємо розробки для IOS).

До речі, в рамках модернізації даної програми реалізована можливість замовникам послуг самостійно скасувати талон попередньої реєстрації для вивільнення запису на прийом до адміністратора Центру, тим самим дати можливість іншим потрапити до ЦНАПу «Віза».

 

Зробити це можливо всього у декілька кліків:

 

 

 

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  https://viza.kr.gov.ua/

25 серпня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради