Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю.Вілкул: «Я ставлю завдання, щоб безпека жителів нашого міста була забезпечена максимально»

Створено: 2011-08-25 13:18:13Оновлено:

На пленарному засіданні XII сесії VI скликання затверджено на період до 2015 року Програму запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, забезпечення пожежної та техногенної безпеки в м. Кривому Розі.

«Програма досить об’ємна. На сьогоднішній день в місті розташовано 82 будинки підвищеної поверховості. На жаль, протипожежні заходи, передбачені програмою, що діяла до 2010 року, в них фактично не виконувалися через відсутність фінансування»,- зауважив міський голова Юрій Вілкул. Виходячи з цього буде організовано постійне і обов'язкове обслуговування небезпечних об'єктів, приведені в робочий стан системи протипожежного захисту багатоповерхових будинків. У тому числі системи протидимового захисту, внутрішнього протипожежного водопостачання, аварійного освітлення. Сигнали про спрацьовування установок протипожежного захисту будуть виведені на пульти відповідних диспетчерських служб.

Як зазначив міський голова, серйозні заходи, щодо максимальної безпеки жителів нашого міста, будуть також проведені в палацах культури, школах, дитячих садах, лікарнях і поліклініках.

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради