Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Вітаємо працівників торгівлі з професійним святом!

Створено: 2024-07-25 09:00:21Оновлено: 2024-07-25 09:18:35

Традиційно у цю пору вшановуємо людей, покликання яких – забезпечення добробуту громади, орієнтація на потреби споживачів, їх попит і уподобання. Сьогодні кожен п’ятий працездатний криворіжець працює у сфері  торгівлі та ресторанного господарства.  Ми вдячні всім працівникам торгівлі, хто залишився працювати в нашому місті, незважаючи на фінансові ризики та загрози для життя.  

У тяжкий час воєнного стану  прийшло переосмислення цінностей, що не все вимірюється грошима. Ми пам’ятаємо, як працівники торгівлі першими безкоштовно надавали всі необхідні товари та харчування для потреб Збройних сил України, підрозділів Територіальної оборони, ради оборони м. Кривого Рогу. Саме працівники сфери торгівлі були ініціаторами запровадження для захисників та захисниць, членів їх сімей соціального проєкту «Я-Ветеран».

Третій рік поспіль торговельна сфера переналаштовує логістику та щоразу оновлює маркетингові стратегії, щоб було  «на столі й до столу» попри все.  Від рівня сервісу в об’єктах торгівлі залежить рівень добробуту мешканців нашого міста, у тому числі й для тих,  хто знайшов тут свій  прихисток.

Бажаємо бути завжди налаштованими на успіх, отримувати жаданий результат, розвиватися та прагнути кращого! 

Щира подяка за невтомну працю, завзятість, соціальну допомогу, забезпечення потреб міста для досягнення спільних цілей!

 Разом – до Перемоги!

Секретар міської ради

виконуючий обов’язки Криворізького міського голови Юрій ВІЛКУЛ

25 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради