Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Пріоритети міського бюджету - соціальна підтримка, медицина і освіта», - мер Юрій Вілкул

Створено: 2018-07-25 15:00:28Оновлено: 2018-07-25 15:01:45

Незважаючи на важку економічну ситуацію в країні, у Кривому Розі міська влада прийняла рішення виділити додаткові кошти на соціальну допомогу криворіжцям, підтримку медицини та ремонти шкіл.

Олена Рожко, начальник фінансового управління сказала: «При розподілі коштів міського бюджету, основну увагу за завданням міського голови Юрія Вілкула було направлено на вирішення соціальних питань криворіжців, підтримку освіти, охорони здоров'я, культури та житлово-комунальної сфери».

Перш за все, гроші будуть направлені на вирішення соціально важливих питань, серед яких підтримка чорнобильців і ветеранів, сімей інвалідів, надання послуг соціального таксі. Також кошти будуть виділені на виплату зарплат медпрацівникам лікарень другого рівня та педагогам, зміцнення матеріальної бази закладів культури, шкіл, дитячих садків, територіальних центрів.

«Значні кошти будуть виділені з міського бюджету для створення першокласникам комфортних умов для навчання в рамках програми «Нова українська школа». Із залученням коштів держбюджету будуть закуплені нові парти, дошки, мультимедійна техніка, комп'ютери та принтери », - сказала начальник управління освіти і науки Тетяна Кріпак.

За рахунок залучених народним депутатом Костянтином Павловим коштів з держбюджету також будуть проведені ремонти в 5 школах міста Тернівського та Покровського районів.

 


 

25 липня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради