Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для того, щоб не підвищувати, як в інших містах, вартість проїзду, місто виділило гроші на компенсацію витрат підприємствам міського комунального транспорту

Створено: 2018-07-25 14:57:33Оновлено: 2018-07-25 15:00:25

У Києві, в зв'язку зі збільшенням зарплат працівників міського комунального транспорту та зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, проїзд у всіх видах міського транспорту збільшений до 8 грн за поїздку. Для того, щоб у Кривому Розі зберегти вартість проїзду в трамваї, тролейбусі і швидкісному трамваї на рівні 2,5 грн за поїздку мер Юрій Вілкул прийняв рішення про виділення коштів міського бюджету для компенсації додаткових витрат підприємствам пасажирського комунального транспорту.

 З міського бюджету будуть виділені кошти на виконання міських програм у сфері транспорту. Гроші будуть спрямовані на виплату заробітних плат працівників комунального пасажирського транспорту (з березня збільшено тарифні  ставки), придбання палива для роботи тролейбусів з дизель-генераторною установкою і автобусів на нових маршрутах №228 і №302.

Крім цього буде відремонтовано 30 ліфтів у багатоповерхівках. Ремонт включає заміну кабіни, установку електроніки на пульті управління, а кнопкова панель буде пристосована для людей із проблемами зору. Всі ліфти після ремонту будуть обладнані бездротовою системою диспетчеризації. Це дозволить уникнути використання кабельної продукції, і уберегти ліфти від зловмисників, яким нічого буде красти.

Також кошти виділено на модернізацію і обслуговування зовнішнього освітлення на вулицях і скверах міста та на утримання доріг в осінньо-зимовий період.


 

25 липня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради