Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі до муніципального проекту «Найкраще - дітям» приєднується все більше підприємців міста

Створено: 2017-07-25 16:25:38Оновлено: 2017-07-25 16:28:10

У Кривому Розі успішно реалізується муніципальний проект «Найкраще - дітям», який ініційований мером Юрієм Вілкулом та підприємцями міста для допомоги сім'ям з дітьми-інвалідами та онкохворими дітьми.

«Підприємці міста не тільки створюють додаткові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами і послугами, а й активні в соціальних ініціативах, ведуть відповідальний бізнес. За час реалізації проекту «Найкраще - дітям» було видано понад чотири тисячі соціальних карток, за якими криворізькі родини придбали зі знижкою товарів і послуг на суму понад 3 млн. грн.», - сказала начальник управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова.

Підприємці в рамках проекту надають знижки від 5% до 30% сім'ям з дітьми-інвалідами та онкохворим дітям на медикаменти, продовольчі та непродовольчі товари, побутову і комп'ютерну техніку, а також на послуги, що надаються.

В даний час в проекті вже бере участь 261 об'єкт бізнесу і побутових послуг у всіх районах міста. У липні до муніципального проекту «Найкраще - дітям» приєдналися ще 3 суб'єкти підприємницької діяльності, що проявили небайдужість та бажання допомогти дітям, які потребують уваги. Серед учасників соціального проекту популярні торгові мережі, фірмові магазини, супермаркети. Також в проекті беруть участь 85 аптек і 7 медичних установ міста.

Для оформлення спеціальної картки сім'ям, в яких виховуються діти-інваліди або діти з онкологічними захворюваннями, необхідно звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення. Необхідно надати копії наступних документів: паспорт одного з батьків, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, свідоцтво про народження дитини-інваліда, медичний висновок.

Списки об'єктів та інформацію про муніципальний проект «Найкраще - дітям» можна подивитися на сайті виконкому за адресою.


 

25 липня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради