Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2012-07-25 07:25:42Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 20.07.2012 відбулись публічні слухання з питання перевірки цілей, задекларованих при прийнятті діючих регуляторних актів - рішення міської ради від 22.06.2011 №444 «Про внесення змін до Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі» під час здійснення заходів з повторного відстеження результативності його дії та рішення виконкому міської ради від 13.07.2011 №249 «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» під час здійснення заходів з повторного відстеження результативності їх дії.

У слуханнях брали участь: депутати міської та районних у місті рад, члени міської галузевої ради підприємців з питань діяльності у сфері транспорту і зв'язку, мешканці міста, суб'єкти господарювання, керівники структурних підрозділів виконкому міської та районних у місті рад, представники податкових інспекцій міста та засобів масової інформації.

В ході слухань було проінформовано про наслідки відстежень результативності дії рішень міської ради від 22.06.2011 №444 та виконкому міської ради від 13.07.2011 №249, які свідчать про стале досягнення цілей, задекларованих при їх прийнятті, а саме:
  • створення рівних можливостей для суб'єктів господарювання щодо організації та подальшої експлуатації майданчиків для платного паркування, також для прискорення реалізації погодженої схеми організації дорожнього руху надано можливість оператору паркування впровадити її за власні кошти;
  • вирішення питання транспортного забезпечення мешканців проспекту Карла Маркса, вулиць Дунайська, Ентузіастів;
  • зменшення дублювання діючих маршрутів авто- та електротранспорту.
Присутніми було відмічено ефективність дій актів та наголошено на їх важливості для впровадження діяльності у сфері паркування транспортних засобів на території міста.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради