Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

На Криворіжжі буде створено Інститут розвитку міста Кривого Рогу

Створено: 2012-07-25 13:47:38Оновлено:

На липневому засіданні сесії міської ради було прийнято рішення про створення «Інституту розвитку міста Кривого Рогу». Це абсолютно нова установа, яка в своїй роботі буде використовувати новітні підходи до складання довгострокових планів розвитку за окремими напрямами, сприяти активному залученню фінансових ресурсів, супроводу інвестиційних проектів.

Основними цілями Інституту розвитку міста Кривого Рогу стане об'єднання зусиль городян, влади, бізнесу для вирішення ключових питань розвитку міста. У тому числі – забезпечення розвитку підприємництва, підтримка малого і середнього бізнесу в інноваційній діяльності.

«Хочу підкреслити, що це абсолютно нове явище не лише для нашого міста. Такі інститути рідкість навіть в більшості країн Східної Європи. Я щиро сподіваюся, що створення такої установи сприятиме підвищенню конкурентоспроможності Кривого Рогу, а значить - його інтенсивнішому розвитку», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради