Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ПОСЛУГАМИ З ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ– ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)!

Створено: 2024-06-25 15:39:29Оновлено: 2024-06-25 15:42:19

Один з пріоритетів у роботі Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») – це комплексний підхід до обслуговування та органiзацiя надання адмiнiстративних послуг у найкоротший строк та за мiнiмальної кiлькостi вiдвiдувань.

На сьогодні Центр надає більше ніж 617 видів адміністративних, інших публічних послуг і щодня стоїть на варті інтересів кожної родини.

Тож нагадаємо про найзатребуваніші послуги з державної реєстрації актів цивільного стану, які  надаються замовникам послуг у нас:

  • державна реєстрація народження  дитини та її походження;
  • державна реєстрація шлюбу;
  • державна реєстрація смерті.

Крім того, з цих послуг розпочинається надання комплексних послуг за життєвими ситуаціями, як то: «Народження дитини», «Втрата близької людини», «Зміна імені».

У складі комплексної послуги «Народження дитини» крім реєстрації народження дитини можна отримати ще 15 інших послуг, а саме: реєстрація місця проживання дитини, призначення соціальних допомог, реєстрація дитини в електронному реєстрі закладів дошкільної освіти, оформлення документів багатодітної родини, тощо.

Реєстрація шлюбу (сплачується державне мито у розмірі 0,85 грн) нерозривно пов’язана з іншими адміністративними послугами: заміна паспортних документів, посвідчення водія.  Бонусом після державної реєстрації шлюбу в Центрі «Віза» – є комплексна послуга «Зміна імені» та можливість одразу подати заяву щодо зміни документів, у разі волевиявлення одного з подружжя перейти на прізвище іншого.

При втраті близької людини, крім державної реєстрації смерті Центр допоможе: зняти з реєстрації місця проживання померлу особу, зняти з обліку та припинити нарахування й виплати державних соціальних допомог, довести до підприємств – постачальників житлово-комунальних послуг інформацію про зняття з реєстрації місця проживання померлої особи з метою припинення нарахувань та інші. Всі ці послуги входять до комплексної послуги «Втрата близької людини».

Центр «Віза»(«Центр Дії»)  продовжує розширяти перелік послуг. Зокрема, зміни відбулися за рахунок нових послуг, що раніше належали винятково до компетенції органів державної реєстрації актів цивільного стану  і відтепер у нас стали доступними замовлення:

  • витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян;
  • повторного  свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану.

Вся інформація про відповідні послуги Центру «Віза» розміщена на вебпорталі Центру в розділі «Послуги» – «Державна реєстрація актів цивільного стану», «Комплексні послуги».

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») Ви отримаєте у взаємодії з привітною та компетентною командою, в комфортних умовах одного приміщення.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

                                               Ми працюємо для Вас!

   Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр «Дії»):
                                                                                                  https://viza.kr.gov.ua/

 

25 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради