Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Які послуги під час воєнного стану не надаються у ЦНАП?

Створено: 2022-05-25 08:22:34Оновлено: 2022-05-25 08:26:13

На сьогодні у Центрі «Віза» надаються практично всі послуги, визначені Переліком адміністративних, інших публічних послуг, що затверджений відповідним рішенням міської ради.

Нещодавно, через портал Дія, стала доступною для замовників послуга єМалятко. Можна зареєструвати народження малюка та отримати чимало інших послуг, що стосуються дитини.

Доступний онлайн, на порталі  Дія, Витяг з реєстру Криворізької міської територіальної громади (інформація про зареєстроване місце проживання), який формується на підставі відомостей, отриманих шляхом електронної взаємодії з відомчої інформаційної системи ДМС та містить QR-код і зберігається в особистому е-кабінеті громадянина.

Сьогодні паспортні офіси «Візи» розпочали прийом з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта.

А з 1 червня через адміністраторів територіальних підрозділів Центру «Віза» прийматимуться заяви щодо компенсації витрат за соціальною програмою «Прихисток». Тобто, у місті буде передбачено 8 «точок доступу», в кожному районі по одній, а в Інгулецькому – їх дві (на пр.Південний 1 та на житловому масиві Інгулець – вул.Гірників 19).

Залишаються недоступними для мешканців Кривого Рогу послуги з реєстрації нерухомого майна через ЦНАП (реєстраційні дії на території міста здійснюють нотаріуси, яким надано доступ до реєстру), послуги Держгеокадастру та реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання (за винятком померлих).

Наразі, Центр «Віза» очікує поновлення доступів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно державним реєстраторам управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради.

Щодо послуг Держгеокадастру: з 23.05 поновлено роботу реєстру Державного земельного кадастру  для користувачів Дніпропетровської області, але Криворізький район внесено до Переліку адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припинено такий доступ.

Шановні замовники послуг Центру «Віза»! Ситуація постійно змінюється, тому радимо відслідковувати новини про доступність послуг на вебпорталі Центру «Віза» або на офіційному сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Якщо необхідна консультація з питання отримання послуг, телефонуйте та отримуйте консультації фахівців на «Гарячій» лінії Центру «Віза» («Центр Дії»)  0-800-500-459.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected],

http://viza.kr.gov

 

25 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради