Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ВІДОМОСТІ ПРО СЕБЕ В ДІЇ?

Створено: 2021-05-25 16:19:08Оновлено: 2021-05-25 16:22:05

(інформує управління з питань реєстрації

виконкому Криворізької міської ради)

 

Зареєструвати народження дитини, відкрити власну справу за 10 хвилин, отримати послуги для водіїв, все це можна зроби онлайн через Дію.

Крім цього, громадяни мають можливість перевірити наявну інформацію про себе, своє нерухоме майно (квартиру, земельна дільнику, будинок) та зареєстрований бізнес (ФОП, юридичні особи), адже портал Дія підключений, зокрема до таких Реєстрів:

 

ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ – на порталі відобразиться інформація про ФОП та КВЕДи зв’язані з Вами, юридичні особи та громадські формування.

ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО – буде наявна інформація про Ваше нерухоме майно (квартири та будинки).

ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ – відобразяться відомості про право власності на земельні ділянки.

 

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО?

Все дуже просто – перейти до особистого кабінету громадянина на порталі Дія, тут Вам знадобиться електронний підпис, обрати вкладку «відомості про мене», обрати розділ з якого хочете отримати інформацію, наприклад: «нерухоме майно» і ось всього лише за декілька кліків відобразиться інформація про Вашу нерухомість. Таким чином, кожен охочий отримає доступ до інформації, але ВИНЯТКОВО ПРО СЕБЕ! Все швидко, просто та доступно!

 

 

КОРИСТУЙТЕСЯ ПЕРЕВАГАМИ ЦИФРОВІЗАЦІЇ – ЗА НЕЮ  МАЙБУТНЄ!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:
м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected];

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

25 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради