Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Ю.Вілкул: «У Кривому Розі значно поліпшиться якість ремонту доріг»

Створено: 2012-04-25 09:03:51Оновлено:

24 квітня відбулося уведення в дію після реконструкції асфальтобетонного заводу криворізького підприємства «Весташляхбуд». Це знакова подія не лише для підприємства, але й для всього Кривого Рогу, його жителів і, звичайно ж, автомобілістів.

Як відзначив під час заходу міський голова Юрій Вілкул, упродовж двох останніх років у Кривому Розі істотно збільшено об'єми фінансування ремонту та будівництва доріг. Лише торік на міські дороги було виділено понад 83 мільйони гривень, що в 3 рази більше ніж у 2010. Крім того, вдалося відремонтувати і заново побудувати 360 тисяч квадратних метрів доріг.

«На цей рік у місті також намічено дуже серйозний об'єм робіт. Ремонтні роботи розпочалися відразу, як тільки дозволила погода. І вже є перші позитивні результати. За перші дні уже виконано ремонт більше 11 тисяч кв.м. доріг, йде капітальний ремонт по вулиці Купріна та Іллічівській. Складений детальний графік, за яким ведуться планові роботи у кожному районі міста, - зазначив міський голова та додав: «Ми маємо на меті не лише збільшити об'єми. Не менш важливе завдання, поставлене перед виконавцями, – проводити роботи на високому рівні, використовуючи лише якісні матеріали. Завдяки модернізації заводу тепер є змога виробляти до 56 тонн високоякісного асфальту в годину».

Зокрема, якість асфальтобетонного покриття буде забезпечуватися як завдяки вжиттю унікальної технології та спеціальних добавок, так і - комп'ютерній системі управління процесами.

Завдяки модернізації відтепер завод зможе випускати не просто асфальт, а виробляти щебенево-мастичний асфальтобетон, який значно краще за традиційні матеріали за своїма експлуатаційними характеристиками. За словами міського голови Юрія Вілкула - три складових: хороше стабільне фінансування, детальний план ремонтів та будівництва, якісні матеріали, які будуть вживатися при їх виконанні дозволять значно поліпшити ситуацію з дорогами у Кривому Розі. «Це завдання для нас одне з пріоритетних і, переконаний, воно буде виконане», - зауважив Юрій Григорович Вілкул.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради