Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мобільний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») в селищі Новоіванівці!

Створено: 2024-03-25 11:11:18Оновлено: 2024-03-25 11:14:02

До території міста належить низка віддалених мікрорайонів та житлових масивів. Їх мешканці не завжди можуть звертатись безпосередньо до Центру «Віза» («Центр Дії»), його територіальних підрозділів, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг. Для людей похилого віку переїзд потребує додаткових витрат часу та коштів, а й іноді, ураховуючи стан здоров’я, і зовсім не є можливим. Тому за пропозиціями виконкомів районних у місті рад, за затвердженими графіками,  здійснюються виїзні обслуговування «ВІЗИ МОБІЛЬНОЇ».

Мета таких виїзних обслуговувань - це насамперед, наблизити адміністративні, інші публічні  послуги до громадян, які мешкають у віддалених районах нашого міста.

Один  із чергових таких виїздів відбувся  22.03.2024 до мешканців селища Новоіванівка, що у Тернівському районі.

В обслуговуванні замовників послуг Мобільного офісу Центру «Віза»  («Центр Дії») були задіяні 3 адміністратора та повноважний представник управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради.

Найактуальніші питання, які цікавили  містян,  стосувалися оформлення земельних ділянок, майнових прав, реєстрації місця проживання,  перерахунку пенсій, встановлення статусу ветерана праці, отримання пільг та оформлення субсидій.

У квітні місяці поточного року  «ВІЗА МОБІЛЬНА» продовжить  мандрувати шляхами нашого міста, для забезпечення громадян в їх нагальних потребах, про що буде  проінформовано найближчим часом.

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http: //viza.kr.gov.ua/

25 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради