Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Урочистий прийом з нагоди дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Створено: 2010-03-25 11:59:05Оновлено:

У вівторок з нагоди дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбувся урочистий прийом в залі засідань міськвиконкому.

Працівників культури і самодіяльних митців привітав заступник міського голови Г. Гончарук. Він побажав людям мистецтва професійних злетів та щоб їхня майстерність й надалі прославляла Кривий Ріг не лише як потужний індустріальний стрижень держави, а й як самобутній осередок культури. Варто принагідно навести в заголовку вислів відомого філософа про культуру як тонку оболонку прекрасного над клекочучим хаосом.

Кривий Ріг має 105 закладів культури, 77 з них належать до комунальної сфери. Кращі працівники галузі отримали відзнаки. Свої вітання колегам висловила начальник управління культури та туризму виконкому міської ради, заслужений працівник культури України В. Бєрлін - напередодні її було нагороджено нагрудним знаком “За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області.

 (Газета «Червоний гірник» № 45-46 від 25 березня 2010)


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради