Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Зустріч делегації Федерації канадських муніципалітетів з депутатами міськради, головами постійних комісій, керівниками міських галузевих рад підприємців, керівниками промислових підприємств

Створено: 2010-03-25 08:18:35Оновлено:

У залі засідань виконкому Криворізької міської ради відбулася зустріч делегації Федерації канадських муніципалітетів з депутатами міськради, головами постійних комісій міськради, керівниками міських галузевих рад підприємців, керівниками промислових підприємств міста. На зустрічі обговорювався проект „Муніципальний місцевий економічний розвиток”, який буде впроваджений у 10 містах України - Львівської та Дніпропетровської областей.

Представники Федерації канадських муніципалітетів зазначили, що проект „Муніципальний місцевий економічний розвиток” працюватиме на 2 рівнях: місцевому та національному. Так, на місцевому рівні програма діятиме у співробітництві з відповідними державними адміністраціями, а на національному – з трьома міністерствами України (Міністерство економіки, Міністерство регіонального розвитку та будівництва, Міністерство з питань житлово-комунального господарства) та Асоціацією міст України.

Загалом цей проект спрямований на покращення планування та надання послуг, які підтримують економічне зростання та розвиток міста. Усі міста-партнери отримають допомогу у створенні сприятливого середовища для економічного розвитку, плануванні інвестиції та розвитку маркетингової діяльності. Загалом проект дозволить більш ефективніше впроваджувати систему місцевого самоврядування в Україні.

Під час зустрічі з представниками проекту перший заступник міського голови К.Павлов окреслив напрямки розвитку міста Кривого Рогу, які потребують інвестувань та висловив готовність до співпраці з експертами, які представляють канадські муніципалітети.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради