Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сьогодні, 25 січня, відзначає День народження Почесний громадянин міста Кривого Рогу Рижков Євген Вікторович

Створено: 2024-01-25 12:19:04Оновлено: 2024-01-25 12:26:26

Шановний Євгене Вікторовичу!

 Щиро вітаємо з Днем народження!

 Ви сумлінно працюєте на благо людей та розвиток рідного Кривого Рогу. За час багаторічної роботи в органах місцевого самоврядування здобули великий життєвий досвід і високий професіоналізм, допомагали людям у вирішенні найважливіших для них питань.  

Багато років Ви присвятили розвитку та благоустрою Інгулецького району й зараз свій багатогранний досвід передаєте молодим посадовцям, тісно співпрацюєте з представниками органів самоорганізації населення Кривого Рогу задля вирішення  нагальних потреб криворіжців. Любов до людей, активна громадська позиція, великий патріотизм – невід’ємні риси Вашого характеру.

Шануємо Вас як людину мудру та толерантну, щиру і небайдужу, цілеспрямовану й відповідальну, яка завжди працює на результат та на благо громади.

Міцного Вам здоров’я, незламної волі й невичерпного оптимізму, мирного неба та благополуччя, нових звершень на благо рідного Криворіжжя, вірних друзів, родинного затишку, любові й тепла!

Секретар міської ради
виконуючий обов
язки
Криворізького міського голови                                       Юрій ВІЛКУЛ

 

 

25 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради