Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» («Центр Дії») інформує: потурбуйтесь про вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України зразка 1994 року при досягненні 25-ти чи 45-річного віку завчасно

Створено: 2022-01-25 17:13:02Оновлено: 2022-01-25 17:16:04

Дуже часто до Центру «Віза» («Центр Дії») звертаються замовники послуг з запитанням: чи актуальна процедура вклеювання фотографії в паспорт при досягненні 25- чи 45-річного віку?

Відповідаємо: так, актуальна – подати документи для вклеювання фотокартки необхідно упродовж 30 днів після настання відповідного віку. Вклеювання фотографії в паспорт є абсолютно безкоштовним.

Для вклеювання фотографії у паспорт громадянина України при досягненні 25-ти чи 45-річного віку, необхідно надати наступні документи:                         

·        паспорт громадянина України;

·        фото розміром 3,5см на 4,5см - 2 шт. із зображенням, яке відповідає досягнутому особою віку.

Якщо своєчасна заміна паспорта не була здійснена в 30-ти денний термін, тоді настають правові наслідки: паспорт громадянина України, вважається недійсним, особа не має права оформляти будь-які інші документи та обміняти такий паспорт на ID-карту.

Звертаємо увагу, що на період дії карантину перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг, визначених законом, зупиняється з дня оголошення карантину та продовжується від дня припинення з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Отже, якщо особі виповнилося 25 чи 45 років у період дії карантину, то вона має змогу вклеїти фото у паспорт під час карантину та протягом 30 календарних днів від дати припинення карантинних заходів.

Також наголошуємо, що під час карантинних заходів, звернутися за послугою можна у будь-який територіальний підрозділ Міграційної служби України або Центр надання адміністративних послуг, у т.ч. і Центр «Віза» («Центр «Дії») ЗА МІСЦЕМ ЗВЕРНЕННЯ, тобто незалежно від реєстрації місця проживання.

  

Запрошуємо Вас до паспортних офісів

 Центру «Віза» («Центр Дії») - у нас можна зручно

та комфортно отримати паспорті послуги!

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

   http://viza.kr.gov.ua/

25 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради