Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено публічні слухання

Створено: 2011-01-25 06:35:43Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання розпорядження міського голови від 12.01.2011 року № 3-р “Про проведення публічних слухань”, у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу 21.01.2011 відбулись публічні слухання з питання обговорення змісту проекту рішення міської ради “Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі” та аналізу його регуляторного впливу.

В обговоренні брали участь депутати міської ради, представники структурних підрозділів виконкому міської ради, виконкомів районних у місті рад, податкових інспекцій міста, суб’єкти господарювання.

Під час слухань присутніх було ознайомлено з проектом рішення міської ради “Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі” та аналізу його регуляторного впливу.

За результатами проведення публічних слухань присутніми було зазначено на необхідності прийняття запропонованого регуляторного акта.

Відділ транспорту і зв’язку виконкому міської ради.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради