Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Створено: 2010-12-24 12:30:40Оновлено:

Повідомлення
про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення міської ради «Про встановлення збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності на території м. Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання вимог рішення міської ради від 30.11.2010 №7 «Про Регламент міської ради», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики 28.12.2010 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках в мережі Інтернет:
  • виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;
  • виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.dzr.dp.ua, www.dlgr.ho.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.org.ua www. trnvk.dp.ua, www.cmv.krivbass.info оприлюднюється регуляторний акт – проект рішення міської ради Про встановлення збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності на території м. Кривого Рогу та аналіз його регуляторного впливу.
Метою даного проекту рішення є установлення місцевого збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності на території міста відповідно до вимог Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI, оптимізація ставок збору з урахуванням асортименту товарів, балансу інтересів територіальної громади та суб’єктів господарювання, зміцнення ресурсної бази місцевого бюджету.

Зі змістом зазначених матеріалів також можна ознайомитись щоденно (крім святкових, вихідних днів) у розробників – управління розвитку підприємництва, каб. 505, 513, тел.74-12-03, 74-70-63, фінансового управління виконкому міської ради, каб.204, тел. 92-13-19.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових, вихідних днів) за адресою 50101, м. Кривий Ріг , пл. Радянська, 1:
  • управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб. 510, тел.74-39-72;
  • фінансовим управлінням виконкому міської ради, каб.219, тел.74-57-54;
  • на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської районних у місті рад: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] в мережі Інтернет.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради